Donderdag 16 oktober vindt de 2025 editie van Het Vliethuys Diner plaats. En voor deze editie wordt opnieuw groots uitgepakt! Zes Topkoks zullen in evenzoveel gangen hun culinaire kunsten tonen, in nauwe samenwerking met ROC Mondriaan!
Al jaren biedt het Vliethuys Diner een prima gelegenheid om het aangename met het (bijzonder) nuttige te combineren. Een uniek diner, volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten én een bijdrage leveren aan een zeer goed doel. De opbrengst van het diner namelijk wordt benut om de eigen bijdrage te betalen voor hospice bewoners die zelf niet over de middelen beschikken.
Zes sterren in de ROC Mondriaan keuken…
Voor de 2025 editie heeft het Vliethuys opnieuw maar liefst zes Topkoks bereid gevonden. Onder aanvoering van Marko Karelse van Villa La Ruche gaan de chefs van Brasserie de Koepel, Savarin, Elea, Central Park en Bij Erik een bijzonder menu samenstellen. De voorbereidingen zijn in volle gang en een passend wijnarrangement ontbreekt niet.
Het Vliethuys Diner vindt plaats bij ROC Mondriaan aan de Kon. Marialaan 9 in Bezuidenhout, Den Haag. Er is plaats voor 152 couverts, verdeeld over 19 tafels van 8 personen. ROC Mondriaan leerlingen en hun mentors zullen van deze avond een bijzondere happening maken, onder leiding van het unieke gezelschap Topkoks.
Alle tafels bezet!
Inmiddels hebben alle 152 deelenemers hun komst bevestigd. Direct reserveren is momenteel dan ook helaas niet meer mogelijk. Indien gewenst kunt u op de wachtlijst worden geplaatst, neem daarvoor contact op met Marianne Toorens via email: vliethuysdiner@icloud.com.
De bijdrage voor deze avond bedraag € 140,- per persoon, inclusief wijnarrangement.