Actueel

Nieuws

Agenda

Nieuwsbrief

Jaarverslag

Dankzij de verkoop van drinkflessen en USB-sticks op het Invitatietoernooi op Tennispark Overdam werd er voor Hospice Het Vliethuys een bedrag van 633 euro ingezameld.
"We zijn trots op deze opbrengst", zegt Ellen Klaarhamer namens Tennispark Overdam. "Het is dan ook een geslaagd toernooi met ruim tweehonderd deelnemers. Voor dit jaar was Hospice Het Vliethuys het goede doel. Een prachtige instelling waar door vele vrijwilligers hard wordt gewerkt om de bewoners in de laatste fase van hun leven bij te staan".

Geste
"We zijn bijzonder blij met deze donatie", reageert Willy Blonk, bestuursvoorzitter van Hospice Het Vliethuys. "Een mooie geste van de organisatie van het Invitatietoernooi op Tennispark Overdam waarvoor we hen bijzonder dankbaar zijn".

Warme band
"We onderhouden een warme band met de inwoners uit Leidschendam-Voorburg en Rijswijk", vult hoofdcoördinator Joke Campo aan. "Een donatie als deze is hier een aansprekend voorbeeld van. Met deze donaties kunnen we activiteiten voor onze inwoners organiseren of voor hen de faciliteiten uitbreiden. In dit geval gaan we het bedrag besteden aan de heaters zodat onze bewoners ook verwarmd buiten kunnen zitten".

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met bestuursvoorzitter Willy Blonk, bereikbaar via het nummer 06-5324816 en hoofdcoordinator Joke Campo, 06-22205984


Staand: Joke Campo (Hospice) en Koos van der Kleij (toernooi-organisatie), zittend Ellen Klaarhamer (Tennispark Overdam) en Willy Blonk (Hopsice) bij het Glazen Huis met de opbrengst. Foto PR Het Vliethuys.

 
Home Onze visie Actueel
Agenda
Nieuwsbrief
Jaarverslag
Bewoners
Faciliteiten
Zorgverlening
Financien
Vrijwilligers
nieuws
Het Vliethuys
Bestuur
Coördinatroren
Vrienden van het Hospice
Sponsors
Bestuur
Word donateur
Doe een lijfrenteschenking
Neem ons op in uw testament
Giften
Organiseer een actie
Contact

Login