Hospice Het Vliethuys - Fonteynenburghlaan 5B - 2275 CX Voorburg - T 070 34 01 315
3 februari 2023

Prachtige donatie tbv zuurstofapparaten!


Onlangs ontving Hospice Het Vliethuys een geweldige donatie van maar liefst € 13.625,- van de Rotaryclub Rijswijk!

Met dit prachtige bedrag konden alle zuurstofapparaten (één in elke bewoners kamer) vervangen worden. Het streven van het hospice om alle bewoners met de optimale zorg en -faciliteiten te omringen wordt hiermee verder gewaarborgd.

Vervanging van de zuurstofapparaten was hard nodig; ze waren al in gebruik sinds de verhuizing naar de huidige locatie aan de Fonteynenburglaan 5B.

De opbrengst voor de donatie gaat terug naar 2018. Toen organiseerde de Rotaryclub een loterij met badeendjes - eendjesrace - in de vijver tussen de schouwburg en het Huis van de stad. De opbrengst was bedoeld voor Resto VanHarte, een ontmoetingsplek waar Rijswijkers voor een klein bedrag konden avondeten met het doel eenzaamheid tegen te gaan. 
 
Helaas heeft Resto VanHarte geen vestiging meer in Rijswijk. De Rotaryclub ging daarom op zoek naar een andere bestemming en vond deze met de investering in de zuurstofapparaten. De donatie is vanwege corona enkele keren uitgesteld.
 
Het spreekt voor zich dat iedereen bij Het Vliethuys, samen met de huidige én toekomstige bewoners, een aantal partijen hartelijk wil danken voor de donatie: alle mensen, organisaties en bedrijven die destijds in Rijswijk lootjes kochten en prijzen ter beschikking stelden voor de eendjesrace, alsmede de organiserende Rotaryclub Rijswijk.

Op de foto: Namens het Vliethuys namen Paul, Joke en Willy de donatie in ontvangst van Volker Dohne (voorzitter Rotaryclub Rijswijk)

Contact

Hospice Het Vliethuys
Fonteynenburghlaan 5B - 2275 CX Voorburg
T 070 34 01 315 - info@hetvliethuys.nl - www.hetvliethuys.nl

rekeningnummer: NL 90 RABO 0127 6490 77
KvK nummer: 52803112
2019 © Knijnenburg Producties